Το
όραμα μας

Στην Ελλάδα του σήμερα ,τα ειδικά θεραπευτικά κέντρα όπου γίνεται διάγνωση ,θεραπεία και εκπαίδευση των ατόμων του φάσματος είναι ελάχιστα,ενώ δεν υπάρχουν ειδικά πλαίσια στην εκπαίδευση ,αποκατάσταση επαγγελματική και κοινωνική των ατόμων του φάσματος.

Κυρίως σήμερα , κανένα δεν πληρεί τις προϋποθέσεις για τη δια βίου φιλοξενία και προστασία των ατόμων του φάσματος ,που αποτελεί και το πιο βασανιστικό μέλημα των οικογενειών τους όταν οι γονείς δεν θα μπορούν να τα φροντίσουν ή όταν θα κλείσει γι αυτούς ο βιολογικός τους κύκλος.

Το όραμά μας λοιπόν είναι η δημιουργία ενός πρότυπου κέντρου διημέρευσης κατάλληλο για φιλοξενία ατόμων του φάσματος καθώς κι ενός ξενώνα –στέγης υποστηριζόμενης διαβίωσης με πρωτοποριακή δομή και οργάνωση για τα ελληνικά δεδομένα. Εκεί τα άτομα του φάσματος ,τα παιδιά μας, θα μπορέσουν να βρουν μια στέγη για όλη την υπόλοιπη ζωή τους ,ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες και δυνατότητές τους, τους στόχους μας, ώστε να εξασφαλιστούν τα δικαιώματά τους στην εκπαίδευση ,στην υγεία, στην εργασία αλλά και την ισότιμη ένταξή τους στην κοινωνία.

Πληροφορίες επικοινωνίας
Κδαπ ΑμεΑ Μ.Α.μ.Α
Ημαθίωνος 2 ,Βέροια
Το σπίτι της Μ.Α.μ.Α(Κέντρο Υποστήριξης για τον Αυτισμό)
Μητροπόλεως 32, 1ος Όροφος ,Βέροια
τηλέφωνα επικοινωνίας:
2331304180, 6981699354-6974484968

mail:mamasylog@yahoo.gr & [email protected]
Ώρες λειτουργίας κέντρου υποστήριξης και γραμματείας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 -13:00 και απογεύματα κατόπιν ραντεβού
Copyright © ΜΑμΑ 2024. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Κατασκευή ιστοσελίδας Χριστόφορος Τριανταφυλλίδης

Search